Najina zgodba

Najina zgodba se je rodila iz preproste želje, kako čim bolje poskrbeti za zdravje svoje družine.

Darja in Tomaž Ovsenik Zavedava se namreč, da živimo v času in okolju, ki nam sicer ponuja veliko udobja, vendar nam nekaterih stvari primanjkuje. Med njimi je tudi zadostna količina vitamina D, ki ključno vpliva na imunski sistem in zdravje predvsem v zimskih mesecih.

Osebno raziskovanje naju je pripeljalo do podjetja Rosita Real Foods™, ki predstavlja tisto, čemur midva lahko rečeva zaupanja vreden proizvajalec. Najina družina že nekaj let redno uživa ribje olje in lahko rečeva, da se je pogostost sezonskih bolezni predvsem v zimskem mesecu precej zmanjšala. To pa je tisto, česar si vsi želimo, kajne?

Vaše zaupanje, ki nama ga izkazujete s svojimi naročili, je pripeljalo do odločitve, da 'poženeva' to malo domačo spletno trgovinico, kjer lahko po dostopni ceni naročite ekstra deviško ribje olje iz Norveške in s tem sebi in svoji družini pomagate dvigniti raven vitaminov ter okrepiti svoj imunski sistem.

Skrb za zdravje je lahko precejšen zalogaj za družinski proračun, zato se ji marsikdo odpove. S tem namenom se odpovedujeva delu dobička od prodaje ribjega olja Rosita, ki se sicer na trgu prodaja po višjih cenah. Zgled najine odločitve je pobuda po občestveni ekonomiji, ki predvideva delitev dobička na tri dele (zaposleni, izobraževanje, dobrodelnost). Prvi del je namenjen življenju najine družine, saj so potrebe sedemčlanske družine precejšen zalogaj. Drugi del je namenjen spoznavanju poslovanja podjetja skozi svoje izkušnje, saj le tako lahko druge (v prvi vrsti najine otroke) učiva za poslovni pogum. Tretji del pa gre vam, kupcem ribjega olja Rosita, v obliki dostopnejše cene. Verjameva, da tak način delovanja lahko pripomore k zmanjševanju ekonomskih razlik v svetu.

Hvala vsem, ki naju podpirate z mnogimi vzpodbudnimi sporočili! Z veseljem delava za zdravje vaših družin!

Darja in Tomaž Ovsenik

Čeprav pri nas dobite ribje olje, imamo tudi nekaj piškotkov. Z njimi hranimo statistiko :). Dovolite njihovo uporabo?